Pomakonline - Magazin za društveni razvitak

Sunday
Oct 22nd
 • Prijava
 • Registracija
  Registracija
  Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
  Ime: *
  Korisničko ime: *
  E-mail: *
  Šifra: *
  Potvrda Šifre: *
 • Traži
Veličina teksta
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Naslovnica arrow Društveno poduzetništvo arrow Pridružite se crowdfunding kampanji: Pomozite opremiti Hedonin Choco Bar u Križevcima
Pridružite se crowdfunding kampanji: Pomozite opremiti Hedonin Choco Bar u Križevcima
Tea Plenar   
Četvrtak, 27 Travanj 2017
Image
Izvor: Društveno poduzeće Hedona

Do kraja ove godine društveno poduzeće Čokolaterija Hedona d.o.o. planira otvoriti Choco Bar u središtu Križevaca, kako bi svojim sugrađanima i turistima omogućili svakodnevno uživanje u vrhunskim slasticama čokolaterije Hedona. Otvaranjem Choco Bara otvorit će se i nova radna mjesta za osobe s invaliditetom. Kako bi u potpunosti opremili Choco Bar, potrebna im je vaša pomoć.

Hedona je krenula s crowdfunding kampanjom na Indiegogo i već se s dosad prikupljenim sredstvima približila početnom zadanom cilju od pet tisuća dolara.  S obzirom na veliku podršku u prvih par dana, odlučili su kampanju odvesti korak dalje.
 
Cilj je prikupiti dodatnih dvije tisuće dolara kako bi se i najmlađima pokazali da su Križevci mali grad velikih mogućnosti i jednakih prilika za sve.

Svi prvašići grada Križevaca (razred po razred) otići će na besplatan izlet u Choco Bar gdje će imati priliku kušati Hedonine proizvode i upoznati se s njenim zaposlenicima, a za uspomenu će dobiti čokoladno srce napravljeno posebno za njih.
 
Jeste li ikada posjetili Križevce?
 
Taj je grad po mnogočemu poseban, no jedna priča u sebi krije dodatnu čaroliju. U srcu Križevaca nalazi se čokolaterija Hedona - društveno poduzeće koje je osnovala ''Udruga invalida Križevci'' s ciljem da otvori radna mjesta i ubrza integraciju u društvo upravo za osobe s invaliditetom. Hedona trenutno ima devet zaposlenih, od kojih su šest osobe s invaliditetom.
 
Otvaranje Choco Bara planirano je do kraja 2017. godine, a omogućit će zapošljavanje još pet osoba, od kojih će dvije biti osobe s invaliditetom. Cilj je da Choco Bar bude mjesto uvažavanja različitosti koje će okupljati sve ljubitelje čokolade, želja je da se otvore nova radna mjesta i bude pozitivan primjer drugima, te da se nastavi s proizvodnjom čokolade i pralina.
 
Grad Križevci je Choco Baru dodijelio prostor u novootvorenom Tehološkom parku, dok je novac za uređenje prostora osiguran iz EU fondova. No, kako bi usluga bila savršena potrebna su dodatna sredstva za kupnju pećnice i točionika za vruću čokoladu.
 
​Svaki like i share puno znači, a još više možete učiniti sudjelovanjem u prikupljanju sredstava klikom na stranicu Indiegogo. Za donacije su pripremljeni i prigodni slatki darovi zahvale. 

Hits: 322
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smaller | bigger

security code
Upišite prikazane znakove


busy
 
« Prethodna   Sljedeća »
Ured za udruge Vlade RH Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva Udruga Linux korisnika Osijek Hrvatski energetski web portal Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj Portal civilnoga društva Zajednica za društveno odgovorno poslovanje Socijalna uključenost Nacionalna mreža za DOP Vaš link ovdje Vaš link ovdje Vaš link ovdje Vaš link ovdje Vaš link ovdje Your ad here Your ad here Your ad here

Forum socijalnog poduzetništva IPA Razvoj ljudskih potencijalaThis project is funded by the European Union